Las
4 posters
Strona 9 z 14
Strona 9 z 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Las
Yumiko: *Przygląda się im nieco zaniepokojona* Chłopcy? *Nagle wyskoczył wprost na ich pochód wielki mutant. Że Braian podszedł do Aca, Yumiko była z przodu i stwór szarżował wprost na nią. Dziewczyna pisnęła przerażona i odruchowa zasłoniła się rękami*
Yumiko- Liczba postów : 119
Data rejestracji : 26/12/2012
*zmarszczył brwi.* Hmmm~ Sobą~ *uśmiechnął się nonszalancko pod nosem. Czekając na reakcję chłopaka.*
( No niestety ja pier$%^&*! XDDDD Ale TYLKO 4 cm. Więc wcale nie taki wysoki. Jako że Ace nosi glany, to raczej jest mu równy ale... ale no xDDDDD Jako jego autorka czuję się jak kurdupel przy obydwóch. =='' )
( No niestety ja pier$%^&*! XDDDD Ale TYLKO 4 cm. Więc wcale nie taki wysoki. Jako że Ace nosi glany, to raczej jest mu równy ale... ale no xDDDDD Jako jego autorka czuję się jak kurdupel przy obydwóch. =='' )
Ace Crescent- Liczba postów : 111
Data rejestracji : 29/12/2012
Tix: *złapała Yu ogonem i odsunęła na bok*
Toxika- Liczba postów : 132
Data rejestracji : 31/12/2012
*warknął głośno i rzucił się na mutanta. Przeklinał siebie w myślach, za nieuwagę. Wbił szpony w gardło stwora.* Cholera!
*zaśmiał się i poklepał go po policzku* Dobra odpowiedź. *strzelił w mutanta full kulek,a ten umarł*
Tix: E to!!!! Czekaj!!! *puściła Yu ogonem* wbił mi pazury w skrzydła *próbuje się wyrwać*
Yumiko: *Znowu pisnęła gdy Tix ją odsunęła* Dzięki! *Niespokojnie się wierci przyglądając się innym. Chciałaby coś zrobić, ale nie za bardzo może cokolwiek.*
(Nie przejmuj się. Ja zrobiłam Yu tak niską żeby sie do wartościować, a i tak jest niższa ode mnie tylko o 3 cm. T^T XD)
(Nie przejmuj się. Ja zrobiłam Yu tak niską żeby sie do wartościować, a i tak jest niższa ode mnie tylko o 3 cm. T^T XD)
*czując klepanie po policzku, myślał ze zaraz mu przyłoży. Wisiorek na szyi zaświecił lekko.* Tch. *spojrzał, mrużąc gniewnie oczy. Zerknął na Tix i Yu.* Nic wam nie...Tix! Twoje skrzydła!
Przecież Cię nie uderzę. *przewrócił oczami i spojrzał na Tix,robiąc duże oczy* Tix...! *podbiegł do niej*
Yumiko: *Udało jej się jakoś uwolnić Tix i zaczęła już mieszać rośliny* Zaraz będzie dobrze... *oblała jej skrzydła miksturą*
Tix: .... Czego wrzeszczycie?! Nic mi nie jest *rusza skrzydłami* widzicie całe tyko jakiś "rzep" się przyklejeił
Wybacz...*rzucił do demonicy.* Chodźmy stąd...Czy...*spojrzał na ścianę.* Czy uważasz że to może być forma...Hmmm....Realnej iluzji?
Tix: bardzo prawdopodobne że tak...... *wskazała ścianę* jest tam.... 20 korytarzy.... Prowadzą chyba do laboratorium...... I dziękuję Yu
(demonicy? XD
(demonicy? XD
(Hmm..ok. O3O Tak Tix, jesteś demonicą xD nie wiem jak inaczej Cię określać... ._.''' Przepraszam~)
(podejrzewam, że dokończycie to sami, bo ja muszę się wykuć do sesji... @___@ Powodzenia w walce z mutantami~ xD Braian, bądź grzeczny... Q3Q)
( O której chcecie xD O 12 ? Później ? Wieczorem? No weeź! Ace! >3< ! Jestem grzeczny! No piiisz z naamiii xD )
(Serio, nie wiem czy będę mogła. O 12 mi pasuję. Wytłumaczę się sama przed sobą, ze to będzie przerwa na śniadanie/obiad/przekąskę XD ...Ty? Ty i grzeczny? Ciekawe kiedy? >D )
..... Piszaj z nami proszę autorko Ace ;w;
...
QwQ Awww~ Czuję się taka...Taka...Ważna? TTwTT
...
A nie. To Ace. =='' Ok. Chcesz go, to będzie. XD
QwQ Awww~ Czuję się taka...Taka...Ważna? TTwTT
...
A nie. To Ace. =='' Ok. Chcesz go, to będzie. XD
(No właśnie. Jak wszyscy to wszyscy. ^u^ Ładnie prosimy. Chcemy was oboje.)
Spokojnie! XD Grunt, żeby cała nasz czwórka była. Yu~ Tix~ I Braian~ =w= Braian, ja bym tak chciała z Tobą coś porobić... XD
To co, jutro o 12? Czy jak tam wam pasuje?
Strona 9 z 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Strona 9 z 14
Pozwolenia na tym forum: