Las
4 posters
Strona 11 z 14
Strona 11 z 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Re: Las
Tix: *maszeruje mamrocząc coś pod nosem* ... Idziecie? Ile można czekać... *odwraca się* ??? Dziwne ściany zmieniają swoje położenie.... *kieruje się w stronę skąd przyszła, czyli do przyjaciół*
Toxika- Liczba postów : 132
Data rejestracji : 31/12/2012
To nie jest zabawne.. *mruknął. Jego uszy drgnęły lekko.* Nikt za nami nie podążał...Yumiko! *był wyraźnie zdenerwowany. Za dużo się w tej chwili dzieje. Spojrzał na Tix.* Co masz na myśli...? Labirynt? *spojrzał na sciany* JEszcze tylko Minotaura brakuje... *warknał pod nosem.*
Ace Crescent- Liczba postów : 111
Data rejestracji : 29/12/2012
*wziął kwiatka i spojrzał na niego,zaraz go chowając do kieszeni* A się zdziwisz jak będzie tu jeszcze Minotaur...
*Słychać wrzask potwora i pisk Yumiko*
Ostatnio zmieniony przez Yumiko dnia Sob Sty 12, 2013 11:48 am, w całości zmieniany 1 raz
Yumiko- Liczba postów : 119
Data rejestracji : 26/12/2012
Tix: Tak labirynt... tylko że ściany same się poruszają i zmieniają miejsce.... poza tym gdzie wcieło Yu? *przerażenie* .... Jezu jak coś jej się stanie nie wybaczę sobie tego *podnosi kwiatek* .... Minotaur... być może jest... no bo te mutanty co widzieliśmy są młode, więc muszą mieć swoją "matkę" ..... *rozgląda się za Yu, słyszy pisk* Yu!
Wy sobie kpicie...? Minotaury są cholernie rzadkie. Nie ten klimat...! Cyba że...Mutanty..No ale kto niby robił by mutanty na wyspie, która jest azylem dla demonów..? *spojrzał na korytarz słysząc pisk Yumiko* A żeby to...! Nie możemy się rozdzielić. *rozejrzał się. W którą stronę teraz?!*
Tix: Np... szalony naukowiec? ..... *patrzy na kwiatek* Yu go zostawiła.... Gadaj lub pokazuj gdzie jest YU! Plisss *potrząsa kwiatkiem*
Kwiatek(?XD): *Świeci mocniej gdy zbliżyć go do jednego z korytarzy*
( Weeeee~! XDDD Kwiatek się odzywa! <33 )
Tędy? *ruszył korytarzem* Czyli szurnięty doktorek, wybudowałby tu laboratorium po to, by..Mieć dostęp do genów? Zmindfuczona logika.. Po za tym, kopie nie są tak silne jak oryginały.
Tędy? *ruszył korytarzem* Czyli szurnięty doktorek, wybudowałby tu laboratorium po to, by..Mieć dostęp do genów? Zmindfuczona logika.. Po za tym, kopie nie są tak silne jak oryginały.
Tix: *idzie korytarzem* A kto powiedział, że kopie? Mogły być tu wyhodowane.... *przyspieszyła kroku* Yu!!! Słyszysz nas!!! *macha nerwowo ogonem*
Kwiatek: *świeci coraz mocniej z każdym ich krokiem, nagle... zgasł, bo korytarz zmienił swój kierunek*
(Nie ma tak łatwo. : p XD)
(Nie ma tak łatwo. : p XD)
Niewiele istot może być wyhodowanych w takich warunkach. To doprowadziłoby do ich...*jego uszy drgnęły, gdy kwiatek zgasł.* Yu? *mruknął coś pod nosem.* Braian, mam prośbę. Czy...Dałbyś mi jakieś sztylety? Bez uwolnienia nie mam czym walczyć... *wytłumaczył, odwracając głowę w bok, zażenowany.*
Tix: Cholerne ściany *zacisneła rękę w pięść i uderzyła z całej siły w nią*
Fuck. *patrzy niezadowolony na kwiatek* Jasne. *wyczarował Ace'owi sztylety,lekko uśmiechnięty i poczochrał mu włosy, uważając na jego uszy*
Kwiatek: *Gaśnie i zapala się co chwile*
(Dalej mnie rozbraja pisanie kwiatkiem... XD)
(Dalej mnie rozbraja pisanie kwiatkiem... XD)
Tix: No i po ścianie.... A teraz jak kwiatek się zachowuje?
( xD
( xD
Dzięki. *mruknął. Chłopak pocczochrał jego włosy. Ace'owi nie umknęło, że ominął jego uszy.* Dzięki za zrozumienie. *ścisnął w dłoniach sztylety, czując się pewniej.* Może inny kierunek? Whoah! Tix! *spojrzał, zaskoczony siłą demonicy.*
(nie tylko Ciebie xDDDD Niezdecydowany kwiatek jest niezdecydowany. Gdzie my mamy iść? )
(nie tylko Ciebie xDDDD Niezdecydowany kwiatek jest niezdecydowany. Gdzie my mamy iść? )
Kwiatek: *Przy rozwalonej ścianie mocno świeci*
Yumiko: Kyaaa~! *słuchać było jej stłumiony krzyk*
Yumiko: Kyaaa~! *słuchać było jej stłumiony krzyk*
Tix: .... No co? .... Ściana mi przeszkadzała..... *szuka Yu wzrokiem* Yu?
(jak zrobisz, daj kawałek xD ...ja lecę obad zrobić. =='' Mam 3 głodomory w mieszkaniu. Będę zaglądać. )
No...Ja wiem ale... *słyszy krzyk* Yumiko! *biegnie w jej stronę.*
No...Ja wiem ale... *słyszy krzyk* Yumiko! *biegnie w jej stronę.*
Tix: *podobnie jak Ace biegnie korytarzem* Jak coś się stało Yu przez te mutanty, to im głowy powyrywam >D Albo spale ich kwasem *mroczne myśli xD *
(ja też chcę kawałek. *Q* ... XD)
*Na końcu korytarza jest ogromna sala w której widać Yumiko stojącą nad wielkim cielskiem potwora*
Yumiko: Hm... *kopnęła stwora butem* Udało sie! *Podskoczyła wesoło. Mam kilka zadrapań, a jej ubrania są poszarpane, poza tym nic jej nie jest.*
*Na końcu korytarza jest ogromna sala w której widać Yumiko stojącą nad wielkim cielskiem potwora*
Yumiko: Hm... *kopnęła stwora butem* Udało sie! *Podskoczyła wesoło. Mam kilka zadrapań, a jej ubrania są poszarpane, poza tym nic jej nie jest.*
Strona 11 z 14 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14
Strona 11 z 14
Pozwolenia na tym forum: